Spandex 4 Men

Fleshlight / Fleshjack / Icejack

Sextoys


WAARSCHUWING! Deze pagina bevat foto's met mannelijk naakt.


Wel eens van een Fleshlight gehoord? Nee geen flAshlight (zaklamp), maar een flEshlight.
Dat is een sextoy voor mannen waarmee je enorm veel plezier kunt beleven :-)
De fabrikant stelt zelfs dat het de Nummer 1 sextoy voor mannen ter wereld is. Met reeds meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren kunnen ze daar ook wel eens gelijk in hebben trouwens.


Zo ziet ie er uit:
Ze zijn er in allerlei kleuren en verschijningsvormen, maar het leuke van deze doorzichtige versie, de "Icejack", is dat je precies kunt zien wat er binnenin gebeurt.
En dat kan wel zo opwindend zijn :-p

Het hard plastic omhulsel heeft een beetje de vorm van een (forse) zaklamp, vandaar de woordspeling flashlight << == >> Fleshlight.
Het binnenste gedeelte, dat er uitgehaald kan worden en desgewenst omgewisseld kan worden voor een andere versie, is gemaakt van een superzacht siliconenmateriaal dat behoorlijk dicht bij echt "vlees" komt. Wanneer je dit binnenste gedeelte voor gebruik een minuut of 5 in lekker warm water legt, voelt het nog meer aan als een echt lichaam.

Een royale hoeveelheid glijmiddel is onmisbaar om deze toy naar volle tevredenheid te kunnen gebruiken.
D.m.v. de kleine draaidop bovenop kun je de hoeveelheid lucht reguleren die bij het op-en-neer gaan de Fleshjack in- en uitstroomt.
De dop ver dichtdraaien zorgt voor een extra sterke zuigende werking aan je pik wanneer je de Fleshlight van je lichaam af beweegt:
er ontstaat een soort vacuum dat het binnenste gedeelte nauwer om je geslacht doet vastzuigen.

Na gebruik is de Fleshjack heel gemakkelijk schoon te maken. De kleine einddop, die dus gebruikt wordt om de zuigende werking te verhogen/verlagen, fungeert ook als opvangbakje voor je zaad:Als je aan het andere uiteinde, waar je pik in gaat, de kraan met lauwwarm water er flink in laat stromen, dan is ie in no-time schoon van binnen.

Een nieuwe, ongebruikte IceJack (doorzichtig, zoals hierboven getoond) heb ik nog op voorraad liggen, vraag via lycrastud27@yahoo.com naar de mogelijkheden van aankoop.
Ze zijn niet goedkoop, maar je kunt jezelf er zoooo lang, vaak en lekker mee verwennen... het is gewoon een eenmalige investering in oneindig genot :-p

Je kunt ze ook rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Klik op één van de onderstaande advertenties om naar hun website te gaan.
Let op, ze hebben twee verschillende sites: 1 voor hetero's (met pijpmond-versie en vagina-versie) en 1 voor gays (met pijpmond-versie en 2 kontje-versies).
Klik op de advertentie naar keuze.


Hetero: En voor gays: ......
Index NL